HTML

Miért hoztam létre ezt a blogot

Évek óta figyelem a dunabogdányi gólyákat, valamint a magyarországi és a külföldi webkamerás gólyafészkeket. 2007-2009-ig webkamerán keresztül követhettük a dunabogdányi gólyák életét. 2009 novemberében a kamera üzemeltetése megszűnt. 2010 tavaszán határoztam el, hogy ha időm engedi képeket és videókat készítek a dunabogdányi gólyák mindennapjairól, és megosztom azokkal, akik a kamera hiánya miatt nem követhetik tovább a gólyapár életét. Ajánlom ezt az oldalt nekik, Dunabogdány lakosainak, valamint minden gólyát szerető állatbarátnak.

Duna és Boglárka

2010.07.08. 22:51 rozsavolgyiagnes

Fények

Címkék: duna gólya zivatar fények boglárka gólyafészek röpgyakorlat dunabogdányi gólyák

Eddig soha nem hallottam, hogyan kéri az ennivalót a fióka. Igen erős, hangos, "sipolásal" követelte a betevőfalatot. Hihetetlen élmény volt. Aki még nem halott ilyet, annak érdemes egyszer meglátogatnia egy fiókás fészket. El sem tudom képzelni, milyen hangos lehet, amikor több fióka reklamál az ennivalóért.

Ma 20h után érkeztem a fészekhez, ami a képek minőségén észrevehető.

Fények

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tánc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Röpgyakorlat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dunabogdanyigolyak.blog.hu/api/trackback/id/tr1002608479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása