HTML

Miért hoztam létre ezt a blogot

Évek óta figyelem a dunabogdányi gólyákat, valamint a magyarországi és a külföldi webkamerás gólyafészkeket. 2007-2009-ig webkamerán keresztül követhettük a dunabogdányi gólyák életét. 2009 novemberében a kamera üzemeltetése megszűnt. 2010 tavaszán határoztam el, hogy ha időm engedi képeket és videókat készítek a dunabogdányi gólyák mindennapjairól, és megosztom azokkal, akik a kamera hiánya miatt nem követhetik tovább a gólyapár életét. Ajánlom ezt az oldalt nekik, Dunabogdány lakosainak, valamint minden gólyát szerető állatbarátnak.

Duna és Boglárka

2011.08.06. 23:45 rozsavolgyiagnes

Este a fészekben

Címkék: fészekben dunabogdányi gólyák

Ma este, két fióka és 1 szülő volt a fészekben. 20.45h-kor, megérkezett a másik szülő is. Ő nem etetett. Az első szülő érkezését nem láttam. Valószínűleg, már ő sem eteti a fiókákat a fészekben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dunabogdanyigolyak.blog.hu/api/trackback/id/tr823152486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása